KALİTE , GIDA GÜVENLİĞİ VE ÇEVRE Politikamız

KALİTE , GIDA GÜVENLİĞİ VE ÇEVRE Politikamız

Eğitimli ve gıda güvenliği bilincine sahip çalışanların katılımı ile Öğrencilerimizin, Öğretim Görevlilerimiz ve Kampüslerimizde yemek ihtiyacını karşılayan tüm kişilerin Ucuz, temiz ve hijyenik ortamlarda en uygun hammaddeleri kullanarak Kalite , Gıda Güvenliği Ve Çevre bilinci ile sağlıklı, lezzetli yemekler üretip, üretim esnasında doğal kaynaklarımız ve atıklarımızı değerlendirerek çevreye duyarlı üretim sağlamayı , mutfaklarımızı sürekli geliştirmeyi, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak yasa ve mevzuatlara uymayı, insan sağlığını , Çevre korumayı ve gıda güvenliğini ön planda tutmayı, üretim boyunca Kalite , çevre gıda güvenliği ile ilgili bilgileri talep etmeyi ve iletmeyi benimsemiş ve amaç edinmiştir.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MUTFAK yönetimi ISO 9001, ISO 22000 , ISo 14001 standartlarına uygun ve sürekli gelişmeye elverişli bir yapıda kurulması ve yönetimi konusunda, gereken kaynakları tahsis etmek konusunda kararlıdır. Bu ilkeler firmamız ve çalışanlarımızın en temel görevi ve samimi taahhüdüdür.

background image