Helal Belgesi
Şubat 2020 Tulumba Tatlısı Analiz Raporu
Ocak 2018 Su Analiz Raporu
Aralık 2016 Zeytinyağı Analiz Raporu
Ekim 2016 Su Analiz Raporu
Mart 2016 Hazır Mantı Analiz Raporu
Şubat 2016 Kuş Üzümü-Kalaycı Baharat Analiz Raporu
Şubat 2016 Köri Analiz Raporu
Şubat 2016 Köfte Baharatı-Kalaycı Baharat Analiz Raporu
Şubat 2016 Tatlı Kırmızı Toz Biber-Kalaycı Baharat Analiz Raporu
Şubat 2016 Kırmızı Pul Biber-Kalaycı Baharat Analiz Raporu
Şubat 2016 Karabiber-Kalaycı Baharat Analiz Raporu
Şubat 2016 Nişasta Analiz Raporu
Şubat 2016 Yeşil Mercimek Analiz Raporu
Şubat 2016 Kırmızı Mercimek Analiz Raporu
Şubat 2016 İnce Bulgur Analiz Raporu
Şubat 2016 Bulgur Analiz Raporu
Şubat 2016 Pirinç Analiz Raporu
Kasım 2015 Su Analiz Raporu
Kasım 2015 Su Analiz Raporu 2
Ağustos 2015 Mantı Numune Analiz Raporu
Ocak 2015 Su Analiz Raporu
Ocak 2014 Su Analiz Raporları
Ocak 2014 Su Analiz Raporları Üst Yazı
Ocak 2014 Hazır Mercimek, Çorba,Vişne Komposto,Kıymalı Karnabahar,Peynirli Su Böreği Analiz
Mart 2013 Su Analiz Raporu
Mart 2013 Kadayıf Analiz Raporu
Şubat 2013 Süt Numune Raporu
Şubat 2013 Ayran Numune Raporu
Şubat 2013 Ceviz İçi Numune Raporu
Şubat 2013 Kakao Numune Raporu
Şubat 2013 Köfte Baharatı Numune Raporu
Şubat 2013 Kırmızı Pul Biber Numune Raporu
Şubat 2013 Karabiber Numune Raporu
Şubat 2013 Makarna Numune Raporu
Şubat 2013 Pirinç Numune Raporu
Şubat 2013 Zeytinyağı Numune Raporu
Ocak 2013 Et Numune Raporu
Şubat 2013 Et Döner Numune Raporu
Ekim 2011 Et Döner Numunesi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.