Öğrenci Topluluklarımızdan Depremin Birinci Yıl Dönümünde Anlamlı Ziyaret
12 Şubat 2024 | 11:46

Üniversitemiz öğrenci toplulukları Fikir ve Değer Topluluğu ile Afet ve Acil Durum Topluluğu tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde, merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere ülkemizin çeşitli şehirlerinde gerçekleşen deprem felaketinin birinci yıl dönümü dolayısıyla depremden etkilenen illerimize ziyaret düzenlendi.

Gazi Üniversitesi öğrenci toplulukları; Fikir ve Değer Topluluğu ile depremin ilk anından itibaren arama kurtarma çalışmalarına katılan Afet ve Acil Durum Topluluğu felaketin birinci yıl dönümünde de deprem bölgesini unutmadı. Depremden etkilenen illeri ziyaret ederek, baş sağlığı dileklerini ileten topluluklarımız, ihtiyaç sahiplerine yardım malzemeleri ulaştırdı ve çocuklarla eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi. Topluluklarımız, üç günde beş il gezerek (Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya) çocukların ve ailelerin bir nebze de olsa yüzlerini güldürdüler.

Öğrencilerimiz tarafından koordine edilen ziyarete; Mehmet Fatih Güleç, Mehmet Ali Antlı, Enes Aktepe, Enes Yılmaz, Ayşegül Ağırtopçu, Edanur Bektaş, Mert Arıkan, Emre Cebeci, Yasin Koca, Koray Doğan, Nurdan, Oruç, Gülben Karaçayır, Buse Şahbaz, Dicle Duman, Yaren Karaca, Ceren Keleş, Emre Can, Burcu Ateş, Cansu Yaycı, Şeyma Demir, Ayjahan Hakymov ve Serhan Toprak katıldı.

topluluklar deprem-1topluluklar deprem-1topluluklar deprem-1topluluklar deprem-1topluluklar deprem-1topluluklar derpem-1topluluklar derpem-1topluluklar derpem-1topluluklar derpem-1

background image