8 Mart Dünya Kadınlar Günü Üniversitemizde Kutlandı
11 Mart 2024 | 11:10

Üniversitemiz Genel Sekreterliği, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Ankara Olgunlaşma Enstitüsü iş birliğinde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” vesilesiyle düzenlenen “Osmanlı’nın Sessiz Tanıkları El Sanatları Sergisi ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kokteyli” geniş bir katılım ile düzenlendi.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Fazlı Polat, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Ahsen Hıdıroğlu dekanlar, daire başkanları, müdürler, Üniversitemiz kadın çalışanları ve konuklar katıldı. Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda yapılan etkinliğin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınları Gününü tebrik ediyorum. Bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Gazi Üniversitesinin yaklaşık 100 yıllık bir eğitim kurumu olduğunun üzerinde duran Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesinde kadınların hem akademik hem de idari anlamda uzun yıllardır görev yaptığını söyledi. Gazi Üniversitesinin kadınlarına değer veren bir kurum olduğunu da dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın açılış konuşması sonrası Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lütfiye Özlem Atay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günüyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Gazi Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının müzik dinletisinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından fuaye alanında “Osmanlı’nın Sessiz Tanıkları El Sanatları Sergisi”nin açılışı yapıldı. Rektörlük katında gerçekleştirilen kokteyl ile devam eden programda, Grup Selfie "Şarkılarla Kadınlar Günü Dinletisi"ni sundu. Kadın personellerimizin yoğun ilgi gösterdiği program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

-1kadınlar günü-1kadınlar günü-18 Mart Dünya Kadınlar Günü-1kadınlar günü-1kadınlar günü-1kadınlar günü-1kadınlar günü-1kadınlar günü-1kadınlar günü-1kadınlar günü-1