Yeni Öğrencilerimize Ankarayı Tanıttık
1 Eylül 2015 | 13:42

Gazi Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm Şube Müdürlüğü işbirliğinde, 23-27 Eylül 2013 tarihleri arasında Üniversitemize yeni kayıt yaptıran yüzlerce öğrencimize başta Anıtkabir olmak üzere, Ankara Kalesi, Ulus, Hacı Bayram, Taceddin Dergâhı, Mehmet Akif Ersoy Müzesi, Hamamönü ve Eryaman Aile Yaşam Merkezi gezdirildi.

Gezi beş gün boyunca, Ankara Büyükşehir Belediyesine ait üstü açık otobüslerle yapıldı. Öğrencilerimize gün boyu Üniversitemiz ve Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kültür Şube Müdür Yardımcısı Yaşar ŞAHİNOĞLU ve Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü İdris TEZCAN’ın uyumlaştırıcılığında gerçekleşen gezilerde, Turizm Fakültesi Öğretim Görevlileri, Fulden Nuray GÜRAL, Emin ARSLAN ve Serpil KARA da öğrencilerimize gezi boyunca refakat ettiler.  

Gezi süresince her gün Ankara’nın tarihi, milli ve manevi yerlerini tanıma imkânı bulan öğrencilerimiz, fırsat buldukça halaylar çekerek ve oynayarak eğlenmeyi de ihmal etmediler.

 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

background image