Başkent ELO Turnuvası’nda Gazi Rüzgarı
20 Şubat 2015 | 14:50

Başkent ELO Turnuvası 13-17 Şubat 2015 tarihleri arasında Ziya Ozan Yüzme Havuzu kafeteryasında yapıldı. Turnuvaya 1500 ve üstü ELO’ya sahip başarılı 53 sporcu katıldı. ODTÜ, Hacettepe, Başkent ve Çankaya gibi güçlü üniversitelerden sporcuların da katıldığı Başkent ELO Turnuvası’nda Gazi Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz Ersin AYDIN yenilgisiz şampiyon olurken, Mühendislik Fakültesi öğrencimiz Fatih GÖK ise yenilgisiz aynı puanla şampiyonanın ikincisi oldu. Turnuvada şampiyonluk ödülünü Ersin AYDIN Gazi Üniversitesi Satranç Topluluğu Kurucu Başkanı Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Mahmut YÜKSEL’den alırken, averajla şampiyonluğu kaçıran Fatih GÖK ise ödülünü Gazi Üniversitesi Satranç Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. İbrahim YÜKSEL ’in elinden aldı. Ayrıca sporcularımız turnuva esnasında sergiledikleri spor ahlakı ve etiğine uygun duruş ve davranışları ile Ankara satrançseverlerinin takdirini kazandılar. Turnuvanın başhakemi Harun Ergün ve ekibini başarılı yönetiminden dolayı tebrik ediyoruz. Satrançta Gazi Üniversitesi rüzgarı estiren tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.