Gazi Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
24 Ağustos 2017 | 10:23

Gazi Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Bilgilendirme Toplantısı 02 Mart 2017 Çarşamba günü 14.30’da Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı. Öğrenci Topluluklarından sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. H. Ahmet PEKEL’in öğrencilerle ilk kez buluştuğu toplantıya katılım oldukça yoğundu. Açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. H. Ahmet PEKEL öğrenci topluluklarının sayısının ve kalitesinin arttırılması için elinden gelen çabayı göstereceğini belirtti.

Öğrenci Toplulukları Yeni Yönergesi Tanıtıldı

Gazi Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi  Başkanı Eftal Turan, Doç. Dr. H. Ahmet PEKEL’in öğrenci topluluklarından sorumlu Rektör Danışmanı olarak atanmasından sonra müthiş bir sinerji yakaladıklarını belirtirken “SKS olarak öğrencilerimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi. SKS Kültür Şube Müdürü Yaşar Şahinoğlu öğrenci topluluklarının her türlü sorununu çözmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Yeni öğrenci toplulukları yönergesinin iyi anlaşılması gerektiğini vurgulayan Şahinoğlu, sözü Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Ergün Önder’e bıraktı. Önder, yeni öğrenci toplulukları yönergesiyle ilgili bir sunum yaparak öğrencileri bilgilendirdi.

Öğrenci Toplulukları Yeni İnternet Sitesi Tanıtıldı

Etkinlikte Öğrenci Toplulukları Koordinasyon Merkezinde çalışan öğrencilerden Alican Özer “Öğrenci Toplulukları İçin İletişim Stratejileri” konulu sunum yaptı. Ardından yeni öğrenci toplulukları internet sitesinin tasarımcısı Beren Kuday Görün öğrenci toplulukları sitesini tanıtan bir sunum yaptı. Tuğçe Karahisar ise öğrenci topluluklarının logo, afiş, e- dergi tasarlarken hangi noktalara dikkat etmeleri gerektiğiyle ilgili bir sunum yaptı.

Program soru cevap kısmı sonrasında, kokteyl ile sona erdi.

        

        

        

     

background image