Yıldırım Satranç'ının Şampiyonu GAZİ
31 Aralık 2015 | 12:58

Gazi Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Satranç Topluluğu Ankara Üniversitelerarası Satranç Turnuvasında oldukça iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

27 Aralık 2015 tarihinde Ankara’daki üniversite satranç takımları arasında gerçekleştirilen 5. Başkent Yıldırım Kupası’nda hem genel hem de bayanlar kategorisinde Gazi Üniversitesi şampiyon oldu. Turnuvada ikinci Bilkent Üniversitesi ve üçüncü ise Başkent Üniversitesi oldu. Bireysel sıralamada da sonuç değişmedi, altı madalyayı da Gazi Üniversitesi kazandı.

Genel Kategorisi:

1. Ersin AYDIN (Gazi Üniversitesi)
  2. Serkan BAŞGÖNÜL (Gazi Üniversitesi)
  3. Fatih GÖK (Gazi Üniversitesi)

Bayanlar Kategorisi:

1. Ebru KAPLAN (Gazi Üniversitesi)
  2. Şeyma ÖZ (Gazi Üniversitesi)
  3. Emine Nur ÇELİK (Gazi Üniversitesi)

Ödül töreninde oyuncular şampiyonluk kupasını Gazi Üniversitesi Satranç Topluluğu Kurucu Başkanı Uzman Dr. Mahmut YÜKSEL ve Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Dr. İbrahim YÜKSEL’in elinden aldı. Bu büyük başarıda emeği geçen üniversite yönetimimizi, hocalarımızı ve oyuncularımızı kutluyoruz.