Yemekhanemiz

Üniversitemiz mutfak ve yemekhaneleri denetlemek üzere hijyen ve sanitasyon komisyonu kurulmuştur.Bu komisyon bütün birimleri dolaşarak fiziksel koşulların düzeltilmesi için gerkeli çalışmaları yapmaktadır.

Üniversitemize ait 7 adet mutfak ve 28 adet yemekhanede öğle yemeği hizmeti sunulmaktadır. Bu yemekhanelerde 4 kap set-seçimsiz menülerle günde ortalama 13000 kişiye öğle yemeği verilmektedir.

Planlanan menüler doğrultusunda yemek hazırlığı için gerekli tüm gıda malzemeleri birinci kalite ürünlerden seçilerek öğrenci ve personellerimize kaliteli ve sağlıklı yemek öğünleri sunulmaktadır.

Yemeklerden Seçmeler

Et Alımı