Üretim Girdileri Laboratuvar Sonuçları

Helal Belgesi

 

 

 

 

Şubat 2020 Tulumba Tatlısı Analiz Raporu

Ocak 2018 Su Analiz Raporu

Aralık 2016 Zeytinyağı Analiz Raporu

Aralık 2016 Zeytinyağı Analiz Raporu

Ekim 2016 Su Analiz Raporu

Ekim 2016 Su Analiz Raporu

Ekim 2016 Su Analiz Raporu

Mart 2016 Hazır Mantı Analiz  Raporu

Şubat 2016 Kuş Üzümü-Kalaycı Baharat Analiz Raporu

Şubat 2016 Köri Analiz Raporu

Şubat 2016 Köfte Baharatı-Kalaycı Baharat Analiz Raporu

Şubat 2016 Tatlı Kırmızı Toz Biber-Kalaycı Baharat Analiz Raporu

Şubat 2016 Kırmızı Pul Biber-Kalaycı Baharat Analiz Raporu

Şubat 2016 Karabiber-Kalaycı Baharat Analiz Raporu

Şubat 2016 Nişasta Analiz Raporu

Şubat 2016 Yeşil Mercimek Analiz Raporu

Şubat 2016 Kırmızı Mercimek Analiz Raporu

Şubat 2016 İnce Bulgur Analiz Raporu

Şubat 2016 Bulgur Analiz Raporu

Şubat 2016 Pirinç Analiz Raporu

Kasım 2015 Su Analiz Raporu

Kasım 2015 Su Analiz Raporu 2

Ağustos 2015 Mantı Numune Analiz Raporu

Ocak 2015 Su Analiz Raporu

Ocak 2014 Su Analiz Raporları

Ocak 2014 Su Analiz Raporları Üst Yazı

Ocak 2014 Hazır Mercimek, Çorba,Vişne Komposto,Kıymalı Karnabahar,Peynirli Su Böreği Analiz

Mart 2013 Su Analiz Raporu

Mart 2013 Su Analiz Raporu

Mart 2013 Kadayıf Analiz Raporu

Mart 2013 Kadayıf Analiz Raporu

Mart 2013 Su Analiz Raporu

Mart 2013 Su Analiz Raporu

Mart 2013 Su Analiz Raporu

Şubat 2013 Süt Numune Raporu

Şubat 2013 Süt Numune Raporu

Şubat 2013 Ayran Numune Raporu

Şubat 2013 Ayran Numune Raporu

Şubat 2013 Ceviz İçi Numune Raporu

Şubat 2013 Kakao Numune Raporu

Şubat 2013 Köfte Baharatı Numune Raporu

Şubat 2013 Kırmızı Pul Biber Numune Raporu

Şubat 2013 Karabiber Numune Raporu

Şubat 2013 Makarna Numune Raporu

Şubat 2013 Pirinç Numune Raporu

Şubat 2013 Zeytinyağı Numune Raporu

Ocak 2013 Et Numune Raporu

Ocak 2013 Et Numune Raporu

Şubat 2013 Et Döner Numune Raporu

Şubat 2013 Et Döner Numune Raporu

Ekim 2011 Et Döner Numunesi

  Mayıs 2011 Et Numunesi Raporu
  Nisan 2011 Et Numunesi Raporu  
  Mart 2011 Et Numune Raporu    
  Nisan 2010 Bitkisel Margarin Numune Raporu  
  Nisan 2010 Bulgur Numune Raporu    
  Nisan 2010 Dolmalı Fıstık Numune Raporu  
  Nisan 2010 Domates Salçası Numune Raporu  
  Nisan 2010 Hindistan Cevizi Numune Raporu  
  Nisan 2010 Karabiber Numune Raporu  
  Nisan 2010 Kekik Numune Raporu  
  Nisan 2010 Kırmızı Mercimek Numune Raporu  
  Nisan 2010 Kori Numune Raporu  
  Nisan 2010 Kuru Fasulye Numune Raporu  
  Nisan 2010 Kuru Nane Numune Raporu  
  Nisan 2010 Kuş Üzümü Numune Raporu  
  Nisan 2010 Nişasta Numune Raporu  
  Nisan 2010 Nohut Numune Raporu  
  Nisan 2010 Pul Biber Numune Raporu  
  Nisan 2010 Şekerli Vanilya Numune Raporu  
  Nisan 2010 Siyah Zeytin Numune Raporu  
  Nisan 2010 Toz Şeker Numune Raporu  
  Nisan 2010 Toz Tarçın Numune Raporu  
  Nisan 2010 Un Numune Raporu  
  Nisan 2010 Yeşil Mercimek Numune Raporu  
  Nisan 2010 Barbunya Numune Raporu  
  15.01.2010 Tarihli Laboratuar Sonuçları  
background image