Üniversitemizde Kadınlarımızın Gününü Kutladık
13 Mart 2015 | 13:36

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü’nün uyumlaştırıcılığında 5 Mart 2015 tarihinde, Üniversitemizin Gazi Konser Salonu’nda “Şarkılarla – Şiirlerle Kadınlarımız” konulu bir program gerçekleştirildi.

SELFIE Grubu (Solistler: Derya  Kandanış, Erşan Yürek, Mert Kamiloğlu) ve Orkerstrası  bir birinden güzel şarkıları ile müzik severlere unutamayacakları bir konser verirken, Radyo Gazi’nin  çok değerli Program Yapımcıları ve Sunucuları (Ezgi Açıkalın, Serap Torık, Emre Yüksel) şiirleri ve muhteşem yorumları ile izleyenlere oldukça duygulu anlar yaşattılar.

Gazi Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu (GÜHDAT) Yöneticileri Burcu Fidanboy ve Harun Kaya da programa, hazırladıkları Bilecik Yöresine ait oyunları ile renk kattılar.

Programın sonunda emeği geçenlere, Kültür Şube Müdürü Yaşar Şahinoğlu ve çalışma arkadaşları, Sevil Ataç, Ergün Önder, Ali Osman Aktaş ve Emine Çimeli tarafından Teşekkür Belgesiyle birlikte Plaket verildi.