Spor Hizmetleri   (SPOR HİZMETLERİ RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ...)

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Yükseköğrenim gençliğinin spor ihtiyaçlarının karşılanması, öğrencilerin sosyal ilişkilerini ve özgüvenlerini geliştirmek, ülke sporuna kaynak oluşturan öğrenci ve sporcuların teşvik edilmesi ve yeteneklerinin geliştirilmesini sağlamaktır. Bu amaçla üniversite içi spor faaliyetlerini organize etmek, öğrencilerin spora olan ilgilerinin arttırılmasını, Yurt içi ve Uluslararası sportif müsabakalarda Gazi Üniversitesini en iyi şekilde temsil etmeleri amacıyla katılımlarını sağlamak üzere hazırlık yapmak.

Spor Faaliyetleri

* a) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organizasyonu yapılan, Üniversitemiz Fakülte,  Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullar Öğrencileri, Akademik ve İdari Personelleri arasında düzenlenen Üniversite içi spor faaliyetleri,

* b) Türkiye Üniversitelerarası Spor Faaliyetleri,

* c) Yurt içi Spor Faaliyetleri,

* d) Uluslararası Spor Faaliyetleri,

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı

* Birim faaliyetlerinin yürütülmesi, yönlendirilmesi ve değerlendirilmesi için, Spor Şube Müdürlüğü birimine tahsis edilen personel, yer, malzeme ve diğer kaynaklarla geleceğe yönelik olarak hedefler ve standartlar belirlemek,

Vizyonumuz

*Üniversitemiz öğrencileri ile çalışanlarına yönelik spor faaliyetleri, etkinlikleri, yarışmaları, spor alanları ve hizmetlerini düzenlemek ve spor karşılaşmalarına katılımları desteklemek, üniversite dışı spor etkinliklerini planlamak,

*Öğrencilerin beden ve ruh sağlıklarını korumak ve geliştirmek, yanı sıra öğrencilerin sosyalleşmelerine de katkıda bulunmak amacıyla belirlenen bir program çerçevesinde Spor Şube Müdürlüğünce çeşitli spor etkinlikleri düzenlenmektedir.