Duyuru
25 Mart 2014 | 08:31

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ SES YARIŞMASINA KATILMAYA HAK KAZANAN

ÖĞRENCİLERİMİZİN İSİM LİSTESİ:

1. Ayfer YAVUZ  (Gazi Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi)
  2. Betül AKMAN (Gazi Eğitim Fakültesi Formasyon Öğrencisi)
  3. Beyza İRTÜK (Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi)
  4. Erkan TÜMER (Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi)
  5. Evin BÜTÜN (Gazi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi)
  6. Rıza ÇAYOĞLU (Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü Öğrencisi)
  7. Sergen BEKTAŞ (Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatı Böl. Öğr.)
  8. Sibel ÇİÇEK (Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğrencisi)
  9. Şeyda KAMA (Gazi Eğitim Fakültesi Görme Engelliler Bölümü Öğrencisi)
  10. Übeydullah UÇAR (Gazi Eğitim Fakültesi Edebiyat Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi)
  11. Ülker PINARBAŞI (Gazi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi)
  12. Tuğba SARIBIYIK (Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi)

ÖNEMLİ NOT: Yukarıda isimleri bulunan öğrencilerimiz yarışma gününe kadar Türk Halk Müziği Topluluğu Koro Şefi Abdullah SÖZEN gözetiminde çalışmalarını sürdüreceklerdir. Yarışma öncesi ise, 01 Nisan 2014 tarihinde Gazi Konser Salonu’nda saat: 11.00’de “Genel Prova” yapılacaktır.

BİLGİ İÇİN: 202 27 83 – 202 27 61  (GÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Kültür Birimi)