Satranç'da Ankara Şampiyonu Gazi Üniversitesinden
18 Kasım 2014 | 07:19

Ankara İl Birinciliği Seçmelerinde Şampiyon Gazi Üniversitesi Satranç Takımı Kaptanı Ahmet Reha HAN oldu.

Gazi Üniversitesi Satranç Takımı Kaptanı Ahmet Reha HAN 14-16 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen, 149 kişinin katıldığı Satranç Ankara İl Birinciliği Seçmeleri’ni namağlup ve puan farkı ile şampiyon olarak tamamladı. 3 gün boyunca devam eden turnuva Ankara satranç camiasının tanınmış isimlerini ağırladı. Heyecanlı ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvaya Gazi Üniversitesi Satranç Takımı Kaptanı ve Gazi Koleji Satranç Hocası Ahmet Reha Han damga vurdu. Aldığı galibiyetler yanında efendi kişiliği, karakterli duruşu ve Gazili kişiliği sayesinde tüm katılımcıların ve izleyicilerin beğenisi ve saygısını kazandı.

Gazi Üniversitesi Satranç Topluluğu’nun 4. Dönem Başkanı ve halen denetleme kurulu üyesi olan Ahmet Reha HAN hem Gazi Üniversitesi hem de Gazi Koleji'nin gururu oldu. Hocamıza İl Birinciliği Turnuvası’nda da başarılar diliyoruz.