Şarkılarla-Şiirlerle-Danslarla Sonbahara Veda Konseri
9 Şubat 2016 | 09:43

Gazi Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü’nce, üniversitemiz öğrencilerine yönelik “Şarkılarla-Şiirlerle-Danslarla Sonbahara Veda Konseri” 26 Ekim 2015 Perşembe günü saat 14:30’da Konser Salonu’nda gerçekleştirildi.

Daha önceki dönemlerde Kültür Şube Müdürlüğü’müzün katkılarıyla gerçekleştirilen bu tür konserlerde ilk kez bir sürpriz gerçekleştirilerek, Başkanlığımıza bağlı olarak faaliyetlerini gerçekleştiren ve ulusal düzeyde birçok başarılara imza atmış “Eşli Danslar Topluluğu” da misafir katılımcılara bir gösteri sundu.

Sunuculuğunu Gazi Üniversitesi Gazi Radyo Yapımcısı Ezgi AÇIKALIN’ın üstlendiği program,“Eşli Danslar Topluluğu”nun bir tangosuyla başladı. Erşan YÜREK ve İren ŞÖLEN’in solistliğinde Grup SELFİE, sonbaharın akıp giden bir hazan mevsiminde o coşku lirizminden oluşmuş şarkılardan bir demet sunarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Eşli Danslar Topluluğu’nun Bizet’in ünlü CARMEN  operetini bir müzikal ziyafetinde gerçekleştirdiği dans gösterisi, katılımcılardan büyük bir övgü ve alkış aldı. Programın ilerleyen bölümlerinde Grup SELFİE’nin yorumlarına da eşlik eden Eşli Danslar Topluluğu, Ezgi AÇIKALIN’ın okuduğu dizelerle bütünleşerek üniversitemiz öğrencilerine bu yılın eğitim-öğretim dönemindeki ilk konserinde unutulmayacak güzellikte bir görsel şölen yaşattı.

Konserin nihayetinde Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Sayın Tünsel CANATALI, emeği geçen öğrencilerimize birer teşekkür belgesi takdim ederek yılın bu ilk konserinde kendilerini taltif ettiler.

         

        

    

    

 

 

background image