Kültür Hizmetleri Birimi - Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı
Kültür Hizmetleri Birimi

Kültür Hizmetleri Birimi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet göstermektedir. Birimimiz öğrencilerimize yönelik, milli ve manevi değerlerimizi dikkate alarak, engin Türk Kültürümüzün zenginliğini yansıtan, “Yazar-Şair Söyleşileri”, “Şiir Dinletileri”,  “Anma ve Kutlama Toplantıları”, “Bilimsel Teknik ve Kültür Gezileri”, “Konferans”, “Panel”, “Sempozyum”, “Seminer”, “Müzik ve Ses Yarışmaları”, “Konserler”, “Üniversite İçi Halk Oyunları Yarışmaları”, “Tiyatro Gösterileri”, “Festivaller”, “Şölenler” ve “Bahar Şenliği” gibi programları  gerçekleştirmektedir.

Birim öğrencilerimize yönelik başka Üniversitelerden ve Kurumlardan gelen sanat, kültür, bilim ve teknoloji içerikli çeşitli alanlardaki etkinlik, yarışma duyurularını ilan etmekte ve uyumlaştırıcılığını yapmaktadır.

Birim Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Kültür ve Sosyal Hizmetler Birimi yönergesine göre işleyiş ve faaliyetlerini sürdürmektedir.