Kültür Faaliyet ve Hizmetleri Birimi

Kültür Faaliyet ve Hizmetleri Birimi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermektedir. Birimimiz öğrencilerimize yönelik, milli ve manevi değerlerimizi dikkate alarak, engin Türk Kültürümüzün zenginliğini yansıtan, “Yazar-Şair Söyleşileri”, “Şiir Dinletileri”,  “Anma ve Kutlama Toplantıları”, “Bilimsel Teknik ve Kültür Gezileri”, “Konferans”, “Panel”, “Sempozyum”, “Seminer”, “Müzik ve Ses Yarışmaları”, “Konserler”, “Üniversite İçi Halk Oyunları Yarışmaları”, “Tiyatro Gösterileri”, “Festivaller”, “Şölenler” ve “Bahar Şenliği” gibi programları gerçekleştirmektedir.

 

Birim, öğrencilerimize yönelik başka Üniversitelerden ve Kurumlardan gelen sanat, kültür, bilim ve teknoloji içerikli çeşitli alanlardaki etkinlik, yarışma duyurularını ilan etmekte ve uyumlaştırıcılığını yapmaktadır.

 

Birim, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Şube Müdürlüğü Kültür Faaliyet ve Hizmetleri Birimi Yönergesine göre işleyiş ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kültür -2  Kültür -1

 

Kültür -3  Kültür -1

 

kültür-1  kültür 4-1 

 

kültür 5-2  kültür 2-1

 

kültür 3-4  kültür 3-3

 

kültür 3-2  kültür 3-1

 

kültür 2-2  kültür 7-2

 

kültür-5  kültür 6-2

 

  

 

 

background image