Gazi Üniversitesinden Bir Şampiyonluk Daha
29 Nisan 2014 | 10:56

Gazi Üniversitesi Eşli Dans Sporları Topluluğu (GÜDAST), jive dansı ile Türkiye şampiyonu oldu

 

Gazi Üniversitesi öğrencileri başarılarıyla gururlandırmaya devam ediyor. Antrenörlüğünü ve Koreograflığını Emel Gürel’in yaptığı GÜDAST, büyük bir başarı elde etti. 6. Üniversitelerarası Dans Maratonu’na ilk kez katılan topluluk jive dansıyla jürinin büyük beğenisini kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu himayesinde geleneksel olarak düzenlenen yarışma, bu yıl 19 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Türkiye'nin farklı şehirlerinden 12 üniversitenin farklı dans disiplinlerinde mücadele ettiği  yarışmanın juri üyeliğini Arif Alaşan, Aysun Aslan, İsmet Müftüoğlu, İzzet Öz, Melis Sökmen, Oktay Keresteci, Serap Aksoy, Serhat Hacıpaşalıoğlu, Seyyal Taner gibi medya, sanat ve spor dünyasının önemli isimleri üstlendi.

                                                             

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Topluluğumuzun uzun yıllardır antrenör ve eğitmeni olan ve üzerimizde bu başarımızda çok fazla emeği olan, başından beri bizleri hep yüreklendiren Emel Gürel’e ve tamamı Gazi Üniversitesi lisans öğrencisi olan yarışmacı ekibimize, bizlere yaşattıkları bu büyük onur ve üniversitemize kazandırdıkları bu birincilik kupası için çok teşekkür ediyoruz” denildi.

     

Yarışmacı Kadrosu:

Orhan Mutlu - Nuray Yalçın

Barışcan Yıldırım - Merve Kılıçaslan

Süleyman Arıduru - Öniz Tümer

Mehmet Can Katmer - Gözde Oral

Alper Fındıkoğlu - Gamze Keleş

 

Teknik Ekip ( Işık, Ses, Kamera) :

Kerem Can Erikgenoğlu

Burak Taban

background image