Gazi Üniversitesi Müzik Topluluğu (GÜMÜT) Yeni Öğretim Yılına Hızlı Başladı
1 Eylül 2015 | 13:38

 

Kasım ayı içerisinde üç farklı organizasyon; ‘Gazi’ye Hoş Geldin Konseri’, ‘Huzurevi Konseri’ ve ‘En Güzel Aşk Şarkıları Konseri’ düzenleyen Müzik Topluluğu etkinliklerine dur durak bilmeden devam ediyor.

                        

Gazi Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Müzik Topluluğu (GMÜT) ilk olarak Kasım ayının ilk haftasında Sonbahar Fest organizasyonu kapsamında ‘Gazi’ye Hoşgeldin Konserleri’ düzenledi. Geniş öğrenci katılımının gözlendiği konserler iki aşamalı olarak gerçekleştirildi. İlk konserde Umut Gürışık ve Endişe grubu şarkılarıyla öğrencileri coşturdu. Konserlerin ikinci ayağında ise ‘Düşük Maske’, ‘Eski’ ve ‘Endişe’ adlı Rock grupları Gazi Konser Salonunda sahne aldı ve öğrencilere keyifli saatler yaşattı. 

Topluluğun etkinlikleri arasında dikkat çeken bir diğer etkinlik ‘Huzurevi Konseri’ oldu. Gençlere hoş geldin derken yaşlı vatandaşlarımızı da unutmadı. Huzurevinde yoğun ilgi ile karşılanan topluluk üyeleri verdikleri konserle yaşlı vatandaşlarımıza moral oldular.

Topluluk tarafından bir diğer etkinlik de İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Yüzüncü Yıl Salonunda düzenlendi. En Güzel Aşk Şarkılarının seslendirildiği konserde izleyiciler duygusal anlar yaşadı.  Konser yoğun ders dönemindeki öğrencilerimize de keyifli bir mola oldu.

background image