6. Yıldırım Satranç Turnuvası Yapıldı
14 Aralık 2017 | 11:40

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’ nca organizasyonu yapılan Gazi Üniversitesi 6. Yıldırım Satranç Turnuvası coşkuyla tamamlandı.

Bu yıl 6. sı düzenlenen Yıldırım Satranç Turnuvası son yılların en yüksek katılımına sahne oldu. Ķoordinatörlüklerini Uzm. Dr. Mahmut YÜKSEL, Öğr. Gör. Dr. İBRAHİM YÜKSEL ve Arş. Gör. Ali TUNCER’ öğrenci koordinasyonunu Yusuf SÖNMEZ ve Bahadır MERCANLI' nın yaptığı turnuva 10 Aralık 2017 Pazar günü nezih bir ortamda gerçekleşti. Sporun sadece müsabaka yönünün değil, ahlaki ve etik yönünün de ön plana çıktığı turnuva zihinlerimizde her zaman güzel bir yere sahip olacaktır. Dereceye giren başarılı sporcular madalyalarını ödül törenine katılan hocalarımızın ve topluluk yönetimin elinden aldılar.

Turnuva Birincisi: Kemal Seviner

Turnuva İkincisi: Talha Zübeyir Gürbüz

Turnuva Üçüncüsü: Mahmut Yüksel

Turnuva Dördüncüsü: Mehmed Said Türkmenoğlu

Turnuva Beşincisi: Oğuz Alkış

Turnuva Altıncısı: Emrah Kılıç

Turnuvanın en centilmen sporcusu: Bekir Serkan BAŞGÖNÜL

Turnuvanın en genç ve cesur sporcusu ise Eymen ATAĞ oldu.

Emeği geçen herkese teşekkür eder 7. Geleneksel Yıldırım Turnuvası’nda buluşmak dileğiyle…

medikospor@gazi.edu.tr