Gençlik Spor ve Eğitim Merkezi Tesisleri

Squash Kortları (Kapalı)

Squash Kortları (Kapalı)   (SQUASH RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ...)

1- Kort Kullanımı için, öğrenci, kurum kimlik veya diğer aboneler için nüfus cüzdanının aslı ile Tenis Kortları İrtibat Bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

2- Kort kullanım ücreti, Squash Kortları kayıt bürosunda (Gençlik Spor ve Eğitim Merkezi Tesisleri Rektörlük Yerleşkesi – Olimpik Saha Girişi) Maliye Bakanlığı SAYMAN MUTEMEDİ ALINDI Belgesi karşılığında ödemesi yapılacaktır.

3. Spor yapılmasında bir engel olmadığına dair; Sağlık beyan belgesi (Gençlik Spor ve Eğitim Merkezinde doldurularak imzalanacaktır) veya sağlık raporu (Sağlık Ocağı, Mediko vb.)

(Sağlık beyan belgesi; 01.12.2012 tarih ve 28484 sayılı Resmi Gazete yayınlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün Sporcu Lisans, Tescil, Vize ve Transfer Yönetmeliğinde Değişikllik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 3. madde ve 17. madde de yapılan değişiklikle; (a) "Sağlık yönünden beden eğitimi ve spor faaliyeti yapmasına engel bir halinin bulunmadığına dair yazılı beyan")

Aylık abone üyeliklerinde üye kartı olmadan seansa giriş yapılamaz.

HAFTA İÇİ                    09.00 - 20.00

HAFTA SONU              09.00 - 20.00

Resmi Tatil günleri kapalıdır.

Bilgi için;

Rektörlük Merkez Yerleşkesi                     202 38 71  -  202 38 70

Yer: Gençlik Spor ve Eğitim Merkezi Tesisleri Rektörlük Yerleşkesi – Olimpik saha girişi

Maliye Bakanlığından;

“13/12/1983 tarihli ve 178 sayılı Maliye Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 10 uncu maddesi ve 20/12/2012 tarihli ve 6363 sayılı” yıllara göre, Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun "Kamu İdarelerince İşletilen Sosyal Tesisler" e ilişkin tebliğe göre belirlenen bedeller üzerinden ücret uygulanmaktadır;

SQUASH KORTLARI

Gazi Üniversitesi Öğrencileri;

Squash Aylık Abone üyelik                 70,00 TL.                    20 Kullanım (1 kullanım 45 dakika)

Squash tek seferlik kullanım                 7,00 TL                     45 dakika

Gazi Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli ile Eşi ve Çocukları, Emeklisi ve Eşi;

Squash Aylık Abone üyelik                 75,00 TL.                    20 Kullanım (1 kullanım 45 dakika)

Squash tek seferlik kullanım               10,00 TL                     45 dakika

Gazi Üniversitesi Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri ile Mezunları;

Squash Aylık Abone üyelik                 80,00 TL.                    20 Kullanım (1 kullanım 45 dakika)

Squash tek seferlik kullanım               11,00 TL                     45 dakika

* Üyelerimizin yanlarında değerli eşya getirmemeleri önerilir, kaybolan eşyalardan Üniversitemiz sorumlu değildir.

* Spor sağlıklı yaşamın gereği olsa da her birey için uygun olmayabilir. Bu nedenle spor yapabilmeniz için doktorunuzdan onay almanız gerekmektedir. Üniversitemiz sportif faaliyetten dolayı yaşanacak sağlık problemlerinden sorumlu tutulamaz. Üniversitemiz Üyelerimizin tesis içerisinde uğrayacağı fiziksel veya maddi zararlardan sorumlu değildir. Gençlik Spor ve Eğitim Merkezlerinde her türlü alkol, tütün ürünleri  vb. maddeleri kullanmak yasaktır. Kullanıcıların, tesis içerisinde ve çevresinde kullandıkları malzemelerde meydana getirecekleri hasardan kendileri sorumludur ve meydana gelecek maddi zararı karşılamakla yükümlüdür. Tesislere evcil hayvan, dışarıdan yiyecek-içecek, spor ya da oyun amaçlı malzeme getirilemez.