* Squash Kortları

Gençlik Spor ve Eğitim Merkezi Tesisleri

Squash Kortları 

 Squash Kortları (2023)  

  Sguash Resimleri için Tıklayınız...

 

1- Kort Kullanımı için, öğrenci, kurum kimlik veya diğer aboneler için nüfus cüzdanının aslı ile Tenis Kortları İrtibat Bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

2- Kort kullanım ücreti; Gençlik Spor ve Eğitim Merkezi Tesislerinde POS cihazlarından kart ile tahsil edilecektir.(Bank24Jet-Banka kartı -Kredi Kartları)

3. Spor yapılmasında bir engel olmadığına dair; Sağlık beyan belgesi (Gençlik Spor ve Eğitim Merkezinde doldurularak imzalanacaktır) veya sağlık raporu (Sağlık Ocağı, Mediko vb.)

(Sağlık beyan belgesi; 01.12.2012 tarih ve 28484 sayılı Resmi Gazete yayınlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün Sporcu Lisans, Tescil, Vize ve Transfer Yönetmeliğinde Değişikllik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 3. madde ve 17. madde de yapılan değişiklikle; (a) "Sağlık yönünden beden eğitimi ve spor faaliyeti yapmasına engel bir halinin bulunmadığına dair yazılı beyan")

 Aylık abone üyeliklerinde üye kartı olmadan seansa giriş yapılamaz.

HAFTA İÇİ                    09.00 - 18.00    

HAFTA SONU               09.00 - 18.00 

Resmi Tatil günleri kapalıdır.

 Bilgi için;

Rektörlük Merkez Yerleşkesi                     202 38 71  -  202 38 70

Yer: Gençlik Spor ve Eğitim Merkezi Tesisleri Rektörlük Yerleşkesi – Olimpik saha girişi

 

Maliye Bakanlığından;

“13/12/1983 tarihli ve 178 sayılı Maliye Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 10 uncu maddesi ve 20/12/2012 tarihli ve 6363 sayılı” yıllara göre, Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun "Kamu İdarelerince İşletilen Sosyal Tesisler" e ilişkin tebliğe göre belirlenen bedeller üzerinden ücret uygulanmaktadır; 

Squash Kortları-1

* Üyelerimizin yanlarında değerli eşya getirmemeleri önerilir, kaybolan eşyalardan Üniversitemiz sorumlu değildir.

 * Spor sağlıklı yaşamın gereği olsa da her birey için uygun olmayabilir. Bu nedenle spor yapabilmeniz için doktorunuzdan onay almanız gerekmektedir. Üniversitemiz sportif faaliyetten dolayı yaşanacak sağlık problemlerinden sorumlu tutulamaz. Üniversitemiz Üyelerimizin tesis içerisinde uğrayacağı fiziksel veya maddi zararlardan sorumlu değildir. Gençlik Spor ve Eğitim Merkezlerinde her türlü alkol, tütün ürünleri  vb. maddeleri kullanmak yasaktır. Kullanıcıların, tesis içerisinde ve çevresinde kullandıkları malzemelerde meydana getirecekleri hasardan kendileri sorumludur ve meydana gelecek maddi zararı karşılamakla yükümlüdür. Tesislere evcil hayvan, dışarıdan yiyecek-içecek, spor ya da oyun amaçlı malzeme getirilemez.

 

background image