* Avrupa Üniversite Sporları Birliği Faaliyetleri (EUSA)

*3: Avrupa Üniversite Sporları Birliği Faaliyetleri (EUSA)

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun (T.Ü.S.F.) üyesi olduğu Avrupa Üniversite Spor Birliği’nin (E.U.S.A.) organizasyonunu yaptığı Üniversitemizi temsilen katıldığımız spor faaliyetleri,

ÜNİVERSİTELER ARASI AVRUPA ŞAMPİYONALARINA KATILIM VE DERECELERİ

VOLEYBOL ERKEK TAKIMI

2006 Hollanda                                                  Avrupa 9. (Dokuzuncu) (19 takım arasında)

2007 Hırvatistan                                              Avrupa 1. (Birinci) (20 takım arasında)

2008 İtalya                                                        Avrupa 3. (Üçüncü) (16 takım arasında)

2009 Almanya                                                  Avrupa 3. (Üçüncü) (11 takım arasında)

2010 Polonya                                                   Avrupa 3. (Üçüncü) (13 takım arasında)

2014 Hollanda                                                 Avrupa 9. (Dokuzuncu)

2016 Hırvatistan                                                Avrupa 9. (Dokuzuncu)

HENTBOL ERKEK TAKIMI

2007 Polonya                                                   Avrupa 3. (Üçüncü) (14 takım arasında)

2008 Sırbistan                                                  Avrupa 2. (İkinci) (15 takım arasında)

2009 Slovenya                                                 Avrupa 4. (Dördüncü) (12 takım arasında)

2014 Hollanda                                                    Avrupa 3. (Üçüncü)

BASKETBOL BAYAN TAKIMI

2009 Yunanistan                                             Avrupa 7. (Yedinci) (12 takım arasında)

PLAJ VOLEYBOL ERKEK

2010 Rusya                                                             . . . . . . . . . . . .

2011 İspanya                                                          . . . . . . . . . . . .

2012 İspanya                                                          . . . . . . . . . . . .

PLAJ VOLEYBOL BAYAN

2011 İspanya                                                    Avrupa 5. (Beşinci) (13 takım arasında)

2012 İspanya                                                    Avrupa 7. (Yedinci) (15 takım arasında)

MASA TENİSİ BAYAN

2012 İspanya                                                          . . . . . . . . . . . .

TAEKWANDO BAYAN – ERKEK

2013 Rusya                                                        Avrupa Üçüncüsü

2016 Portekiz                                                      Avrupa Üçüncüsü