* Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Müsabakalarına Katılacak Takımlarımızın Dikkatine!

*9: Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Müsabakalarına Katılacak Takımlarımızın Dikkatine!

 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Tarafından Organizasyonu Yapılacak Türkiye Üniversitelerarası Müsabakalara Katılacak Üniversitemiz Takımlarının Dikkatine!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı'nca (TÜSF) düzenlenecek, Türkiye üniversitelerarası spor müsabakalarına üniversitemizi temsilen katılacak takımlarımızın işlemlerinin zamanında yetişmesi için aşağıdaki formların doldurularak müsabaka tarihinden en az 30 gün öncesine kadar,  Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı'na gönderilmesi gerekmektedir.

(Bilgi ve iletişim için Spor Şube Müdürlüğü ile irtibat kurunuz)

medikospor@gazi.edu.tr 

       1- TÜSF Kafile Listesi

       2- TÜSF Müsabakalarına Katılan Takımlarımızın Mediko'ya Sunulan Sonuç Belgesi

   SAĞLIK RAPORU ALACAK SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ORGANİZASYONU YAPILAN TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI MÜSABAKALARA ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİLEN KATILACAK SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZ;

“Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü "Sağlık Raporları Usul ve Esasları Hakkında Yönerge" gereği Spor Federasyonlarının faaliyetlerine katılmak üzere "Sporcu Lisansı" alacak kişilerin Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı birimlerden sevk almaları gerekmektedir. Söz konusu sevk işlemi E-Devlet Kapısı üzerinden yapılabileceği gibi, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı "Spor Bilgi Sistemi" üzerinden de yapılabilecektir. Sporcu Lisansı için alınacak sağlık raporları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Bilgi Sistemi  ekranından elektronik olarak görüntülenecektir.”

Sağlık Raporları Usul ve Esasları Hakkında Yönerge için tıklayınız.

Sporcu Sağlık Raporu Sevk İşlem Süreci için tıklayınız.

 

 

background image